Kniha Barbecue
43,95 €
41,75 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Barbecue
Hugh Mangum, Shana Liebman, Phaidon Press Ltd

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2025 Jazyk: anglický Počet strán: 432

The ultimate guide to cooking with fire and smoke, featuring 280 beloved barbecue and grilling recipes from cultures across the globe Join pitmaster Hugh Mangum...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický

The ultimate guide to cooking with fire and smoke, featuring 280 beloved barbecue and grilling recipes from cultures across the globe Join pitmaster Hugh Mangum on a delicious world tour of barbecue traditions in this vibrant collection of recipes from more than 80 countries. Organized by chapter – Skewers &,amp, Sausages, Mains, Sides, Sauces &,amp, Rubs, and Desserts – the book’s wide-ranging recipes span styles and techniques, from classic American Smoked Brisket, Ethiopian Berbere-spiced Ribs, and Mexican Barbacoa to Italian Porchetta, Indonesian Pork Satay, Spanish Coal-Roasted Vegetables, and the iconic Australian barbecue fare known as ‘Snags.’ Expansive and inclusive, Barbecue features recipes for ribs, steaks, whole chickens and hogs, tacos, hamburgers, clambakes, and paella, as well as meat-free mains, sides, such as slaws, pickles, cornbreads, baked beans, and casseroles, and desserts, including grilled fruits, skillet brownies, and Icelandic Smoked Cheesecake. Mangum, an award-winning chef and co-founder of the much-loved Mighty Quinn’s barbecue restaurants, reveals the origin story behind each recipe, followed by clear, accessible directions for home cooks of all skill levels.Richly illustrated with more than 100 mouth-watering photographs, this vibrant cookbook also boasts a special section of recipes contributed by some of the world’s best-known chefs and experts in live fire cooking, including Maksut Askar, May Chow, Ross Dobson, Moustafa Elrefaey, Monique Fiso, Renzo Garibaldi, Elizabeth Karmel, Vusi Ndlovu, Sukyoung Park, Tomos Parry, Jess Pryles, Dave Pynt, Jessica Rosval, Marsia Taha Mohamed Salas, Sean Sherman, and Rawlston Williams.

Počet strán:432
Väzba:Hardback
EAN :9781838669362
Katalógové číslo :1424522

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Po stopách legendárneho Doda
7,49 €
3,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Po stopách legendárneho Doda
Wolf Tony

Na sklade

Pre čitateľov od 6 rokov. Tomáš a Terezka, dvaja nerozluční priatelia, sa jedného dňa vyberú na veľkú dobrodružnú cestu po Južnom mori. V náhlej búrke...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Rozhodujúca dekáda
12,95 €
12,57 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Rozhodujúca dekáda
Meg Jayová

Na sklade

Od autorky úspešnej TEDx prednášky „Prečo tridsiatka nie je novou dvadsiatkou." Tridsiatka nie je novou dvadsiatkou - hoci to často počúvame v...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Free the Tipple
17,95 €
17,05 €
Kniha Thug Kitchen
25,95 €
24,65 €
Kniha Simply Nigella
22,95 €
21,80 €

Informácie o knihe

The ultimate guide to cooking with fire and smoke, featuring 280 beloved barbecue and grilling recipes from cultures across the globe Join pitmaster Hugh Mangum on a delicious world tour of barbecue traditions in this vibrant collection of recipes from more than 80 countries. Organized by chapter – Skewers &,amp, Sausages, Mains, Sides, Sauces &,amp, Rubs, and Desserts – the book’s wide-ranging recipes span styles and techniques, from classic American Smoked Brisket, Ethiopian Berbere-spiced Ribs, and Mexican Barbacoa to Italian Porchetta, Indonesian Pork Satay, Spanish Coal-Roasted Vegetables, and the iconic Australian barbecue fare known as ‘Snags.’ Expansive and inclusive, Barbecue features recipes for ribs, steaks, whole chickens and hogs, tacos, hamburgers, clambakes, and paella, as well as meat-free mains, sides, such as slaws, pickles, cornbreads, baked beans, and casseroles, and desserts, including grilled fruits, skillet brownies, and Icelandic Smoked Cheesecake. Mangum, an award-winning chef and co-founder of the much-loved Mighty Quinn’s barbecue restaurants, reveals the origin story behind each recipe, followed by clear, accessible directions for home cooks of all skill levels.Richly illustrated with more than 100 mouth-watering photographs, this vibrant cookbook also boasts a special section of recipes contributed by some of the world’s best-known chefs and experts in live fire cooking, including Maksut Askar, May Chow, Ross Dobson, Moustafa Elrefaey, Monique Fiso, Renzo Garibaldi, Elizabeth Karmel, Vusi Ndlovu, Sukyoung Park, Tomos Parry, Jess Pryles, Dave Pynt, Jessica Rosval, Marsia Taha Mohamed Salas, Sean Sherman, and Rawlston Williams.

EAN :9781838669362
Katalógové číslo:1424522
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický
Počet strán:432
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Barbecue
43,95 €
41,75 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)