Chocolate
autor neuvedený

U dodávateľa
Kniha Chocolate
31,95 €
30,35 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Chocolate
autor neuvedený

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2019 Jazyk: EN Počet strán: 304

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the ",Harvard of gastronomy.", This book--a...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2019
Jazyk:EN

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the ",Harvard of gastronomy.", This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake. From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step--from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies. Ferrandi's experienced teaching team of master chefs adapted their recipes for the home cook. This fully illustrated intensive course in the art of baking with chocolate provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. This extensive reference provides everything an amateur home chef or experienced professional needs to master chocolate recipes for all occasions.

Počet strán:304
EAN :9782080204066
Katalógové číslo :1274822

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Buď mojím hriechom
12,95 €
3,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Buď mojím hriechom
Zákopčan Marek

Na sklade

Mladá šľachtičná Elena prichádza na hrad do Sokolíc, aby sa vydala za mocného grófa. Lenže srdce ju viac ťahá k jeho synovi Gabrielovi, ktorého pozná...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Život Mony Lisy
14,90 €
4,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Život Mony Lisy
La Mure Pierre

Na sklade

Mona Lisa. Aká bola táto žena, čo už celé stáročia dráždi zvedavosť sveta a na všetky otázky odpovedá iba záhadným úsmevom? Prečo sa bohatá patricijská...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Tarts
34,50 €
32,78 €

Tarts
Frederic Anton,

U dodávateľa Pridať do košíka
Kniha Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking
499,00 €
474,05 €
Kniha Classic French Recipes
51,95 €
49,35 €

Informácie o knihe

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the ",Harvard of gastronomy.", This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional culinary school Ferrandi Paris--presents comprehensive techniques for working with chocolate, from tempering and decorative flourishes to recipes such as the Opéra pastry or molten chocolate cake. From rich chocolate ganache to melt-in-your mouth truffles, this book leads aspiring bakers through every step--from basic to special-occasion skills. Starting with advice on how to equip your kitchen, plus essential techniques, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from frozen ice creams and sorbets to candies. Ferrandi's experienced teaching team of master chefs adapted their recipes for the home cook. This fully illustrated intensive course in the art of baking with chocolate provides all of the fundamental techniques and recipes that are the building blocks of the illustrious French chocolate tradition, explained step-by-step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. This extensive reference provides everything an amateur home chef or experienced professional needs to master chocolate recipes for all occasions.

EAN :9782080204066
Katalógové číslo:1274822
Rok vydania:2019
Jazyk:EN
Počet strán:304
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Chocolate
31,95 €
30,35 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)