Informácie o knihe
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších receptov, ale aj informácie o jednotlivých plemenách a chove zdravého dobytka. Poradí vám, ako vybrať kvalitné mäso tak, aby jeho konzumácia bola gurmánskym zážitkom. Súčasťou publikácie sú aj tipy a triky na úpravu mäsa, ktoré autor získal počas mnohých rozhovorov s chovateľmi dobytka, mäsiarmi, renomovanými šéfkuchármi, recenzentmi aj kulinárskymi expertmi zo svetoznámych reštaurácií v Amsterdame, Paríži či New Yorku.
EAN : | 9788055610580 |
Katalógové číslo: | 1001082 |
Rok vydania: | 2014 |
Jazyk: | slovenský |
Počet strán: | 176 |
Väzba: | pevná väzba |
Rozmer: | 170x218 mm |
Hmotnosť: | 589 g |
Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach
Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od
internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.
- titul je skladom
- posledné kusy
- momentálne nedostupný
- Banská Bystrica - OD Prior
- Bratislava - Obchodná 62
- Bratislava - OC Danubia
- Bratislava - OC RETRO
- Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
- Košice - Železničná stanica
- Liptovský Mikuláš - OC Centrál
- Martin - Ulica 29. augusta 5
- Nitra - OD Prior
- Partizánske - OD Prior
- Piešťany - OD Prior
- Považská Bystrica - OD Prior
- Prievidza - OD Prior
- Trenčín - OD Prior
- Trenčín - OC Južanka
- Trnava - OD Coop Jednota
- Zvolen - OD Prior
- Žiar nad Hronom - OD Prior