Kniha FERMENT
28,95 €
27,50 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

FERMENT
Kenji Morimoto, Pan Macmillan

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2025 Jazyk: anglický Počet strán: 272

",Kenji is a fermenting guru and this book is a masterclass in fermentation.", Tim Spector",An open-hearted collection of stories, practical tips and excellent recipes.", Ottolenghi...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický

",Kenji is a fermenting guru and this book is a masterclass in fermentation.", Tim Spector",An open-hearted collection of stories, practical tips and excellent recipes.", Ottolenghi Test KitchenFERMENT gives you all that’s needed to start on the adventure of fermented foods – whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed recipes to cook with shop-bought ferments. Pickles and ferments bring so much flavour and variety to meals and are easy to make, but they can seem daunting. Enter third-culture cook and fermenting expert Kenji Morimoto, who shows just how simple it is to introduce homemade kimchi, sauerkraut, kombucha, miso, super-quick pickles and more into your everyday cooking with delicious, gut-healthy results.Recent research encourages us to eat thirty plants a week to help our microbiome to thrive. Thanks to Kenji’s incredibly inventive and modern recipes, eating fermented foods becomes a pleasure as well as the healthiest choice. Whether it's Kimchi Bhajis served with Miso Coriander Chutney, One Pot Citrus Miso Salmon and Edamame Rice, Kombucha Sorbet or Pickled Rhubarb Pound Cake, this is flavour-forward food that you won’t have seen before.Part one shows how to make ferments and pickles, giving you all the trouble-shooting advice and step-by-step guidance you need. Part two introduces more than 70 exciting recipes to make with them, or if you prefer you can prepare them with your favourite shop-bought varieties instead. FERMENT is a stylish and practical cookery book that simplifies an ancient technique.

Počet strán:272
Väzba:Hardback
EAN :9781035053742
Katalógové číslo :1423975

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Ryby pre vaše akvárium
14,95 €
5,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Ryby pre vaše akvárium
Geoff Rogers,

Na sklade

Kniha prináša nový pohľad na svet sladkovodných akváriových rýb, ktoré sú tu predstavené na špičkových fotografiách. Na stránkach knihy „plávajú“ a častokrát sa zdá, že...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Čo je to? - Psy - ( 2.vyd.)
4,99 €
4,74 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Čo je to? - Psy - ( 2.vyd.)
autor neuvedený

Na sklade

Malá veľká knižka, ktorá najmenším predstaví vždy jedno zvieratko. V tomto diele sa malí nezbedníci dozvedia všetko o psíkoch. Vďaka veľkému množstvu detailných obrázkov a...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Gordon Ramsay Bread Street Kitchen
29,95 €
28,45 €
Kniha Theres a Vegan in the House
18,95 €
18,00 €
Kniha Ayla
26,95 €
25,60 €

Ayla
Santosh Shah, DK

U dodávateľa Pridať do košíka

Informácie o knihe

",Kenji is a fermenting guru and this book is a masterclass in fermentation.", Tim Spector",An open-hearted collection of stories, practical tips and excellent recipes.", Ottolenghi Test KitchenFERMENT gives you all that’s needed to start on the adventure of fermented foods – whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed recipes to cook with shop-bought ferments. Pickles and ferments bring so much flavour and variety to meals and are easy to make, but they can seem daunting. Enter third-culture cook and fermenting expert Kenji Morimoto, who shows just how simple it is to introduce homemade kimchi, sauerkraut, kombucha, miso, super-quick pickles and more into your everyday cooking with delicious, gut-healthy results.Recent research encourages us to eat thirty plants a week to help our microbiome to thrive. Thanks to Kenji’s incredibly inventive and modern recipes, eating fermented foods becomes a pleasure as well as the healthiest choice. Whether it's Kimchi Bhajis served with Miso Coriander Chutney, One Pot Citrus Miso Salmon and Edamame Rice, Kombucha Sorbet or Pickled Rhubarb Pound Cake, this is flavour-forward food that you won’t have seen before.Part one shows how to make ferments and pickles, giving you all the trouble-shooting advice and step-by-step guidance you need. Part two introduces more than 70 exciting recipes to make with them, or if you prefer you can prepare them with your favourite shop-bought varieties instead. FERMENT is a stylish and practical cookery book that simplifies an ancient technique.

EAN :9781035053742
Katalógové číslo:1423975
Rok vydania:2025
Jazyk:anglický
Počet strán:272
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha FERMENT
28,95 €
27,50 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)