Kniha Food For Thought
41,95 €
39,85 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

Food For Thought
Vincente Todoli, Richard Hamilton, Actar

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Jazyk: anglický Počet strán: 400

",Food for Thought",, edited by Vicente Todoli, director of the Tate Modern (London) and by Richard Hamilton, American contemporary pop-art legend, explores Adria's participation in...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Jazyk:anglický

",Food for Thought",, edited by Vicente Todoli, director of the Tate Modern (London) and by Richard Hamilton, American contemporary pop-art legend, explores Adria's participation in Documenta 12 and the debates this has stimulated between the worlds of gastronomy and art. ",Food For Thought", compiles the discussions of the artists, chefs, critics, gallerists, and curators who took part in two round tables at elBulli, presenting the voices of 12 potent personalities of the art and gastronomic worlds, opening the boundaries between kitchen and art. This work offers a fascinating look at artistic expression and gastronomic creativity, featuring breath-taking photos of Adria's creations with texts and discussions by internationally acclaimed creators and critics. Ferran Adria has revolutionized the world of gastronomy over the last 20 years. Adria has appeared on the cover of ",The New York Times Magazine", as the leader of A New Nouvelle Cuisine. A Le Monde named him as the best chef in the world and ",Time", magazine included him in the 100 most influential personalities on the planet. Adria's restaurant, elBulli, was awarded 3 Michelin stars and recognized 4 times as the world's best restaurant by ",The Restaurant Magazine",. So original and poetically sensible is his approach to cooking that he is considered to be the greatest 'artist of the kitchen' of his generation. In 2007, Adria was the first chef ever to be invited to participate in Documenta (Kassel, Germany), considered to be the most important international art exhibition. Adria himself said during the presentation of the Spanish version of the book in his ironic and witty way that, 'after the publication of this book /he/ could rest in peace, as far as /his/ professional life is concerned'.

Počet strán:400
Väzba:tvrdá
EAN :9788496954687
Katalógové číslo :1381466

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Krátky pád
13,90 €
1,50 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Krátky pád
Fitzsimmons Matthew

Na sklade

Zmiznutie štrnásťročnej Suzanne Lombardovej poriadne rozvírilo hladinu politického života v USA. Išlo totiž o jedinú dcéru senátora Benjamina Lombarda, budúceho kandidáta na prezidenta Spojených štátov....

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Jahniatko, kde máš mamičku? - pískacia kniha
9,99 €
3,50 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Jahniatko, kde máš mamičku? - pískaci...
Kolektív autorov

Na sklade

Malé jahniatko preskúmava okolie, stretá nových kamarátov a rozpráva sa s nimi. Odrazu ale zistí, že nevie, kde je jeho mamička. Podarí sa mu ju...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha The Mix
29,95 €
28,45 €

The Mix
Liora Bels,

U dodávateľa Pridať do košíka
Kniha The Little Book of Laduree: Patisserie
25,95 €
24,65 €
Kniha Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
32,95 €
31,30 €

Informácie o knihe

",Food for Thought",, edited by Vicente Todoli, director of the Tate Modern (London) and by Richard Hamilton, American contemporary pop-art legend, explores Adria's participation in Documenta 12 and the debates this has stimulated between the worlds of gastronomy and art. ",Food For Thought", compiles the discussions of the artists, chefs, critics, gallerists, and curators who took part in two round tables at elBulli, presenting the voices of 12 potent personalities of the art and gastronomic worlds, opening the boundaries between kitchen and art. This work offers a fascinating look at artistic expression and gastronomic creativity, featuring breath-taking photos of Adria's creations with texts and discussions by internationally acclaimed creators and critics. Ferran Adria has revolutionized the world of gastronomy over the last 20 years. Adria has appeared on the cover of ",The New York Times Magazine", as the leader of A New Nouvelle Cuisine. A Le Monde named him as the best chef in the world and ",Time", magazine included him in the 100 most influential personalities on the planet. Adria's restaurant, elBulli, was awarded 3 Michelin stars and recognized 4 times as the world's best restaurant by ",The Restaurant Magazine",. So original and poetically sensible is his approach to cooking that he is considered to be the greatest 'artist of the kitchen' of his generation. In 2007, Adria was the first chef ever to be invited to participate in Documenta (Kassel, Germany), considered to be the most important international art exhibition. Adria himself said during the presentation of the Spanish version of the book in his ironic and witty way that, 'after the publication of this book /he/ could rest in peace, as far as /his/ professional life is concerned'.

EAN :9788496954687
Katalógové číslo:1381466
Jazyk:anglický
Počet strán:400
Väzba:tvrdá
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha Food For Thought
41,95 €
39,85 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)