French Boulangerie
Ferrandi Paris, Editions Flammarion

U dodávateľa
Kniha French Boulangerie
38,95 €
37,00 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

French Boulangerie
Ferrandi Paris, Editions Flammarion

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2024 Jazyk: anglický Počet strán: 304

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the ",Harvard of gastronomy", by Le Monde newspaper.From crunchy baguettes to...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the ",Harvard of gastronomy", by Le Monde newspaper.From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat), it is a perfect complement to Ferrandi’s bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school’s team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions?from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks. Organized into four categories?traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches?the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks?from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.

Počet strán:304
Väzba:Hardback
EAN :9782080433336
Katalógové číslo :1397278

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Druhý život Nicka Masona
11,90 €
1,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Druhý život Nicka Masona
Hamilton Steve

Na sklade

Vraj sa treba naučiť využívať aj to, čo najviac nenávidíme. Priviazať náklad diablovi na chvost, tak sa tomu hovorí. Nick Mason vyrastal...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Už sa nebojím
5,99 €
1,50 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Už sa nebojím
Šamalíková Pavlína

Na sklade

Táto krásne ilustrovaná kniha pomáha deťom prekonať ich strach z neznáma. Společne s barančekom, ktorý ich knihou sprevádza, to isto hravo zvládnu....

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha The Book of Bill
26,95 €
22,91 €
Kniha The Secret of Secrets
29,95 €
25,46 €
Kniha The Prisoner of Zenda (B2)
8,00 €
7,60 €
Kniha Well Played: Well Met 2
15,34 €
14,57 €
Kniha Phantasma
13,95 €
13,25 €

Phantasma
Smith Kaylie

U dodávateľa Pridať do košíka

Informácie o knihe

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the ",Harvard of gastronomy", by Le Monde newspaper.From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat), it is a perfect complement to Ferrandi’s bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school’s team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions?from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks. Organized into four categories?traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches?the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks?from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.

EAN :9782080433336
Katalógové číslo:1397278
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický
Počet strán:304
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha French Boulangerie
38,95 €
37,00 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)