Informácie o knihe
					Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov. 
					
						
							| EAN : | 9788080913496 | 
							| Katalógové číslo: | 1326601 | 
							| Rok vydania: | 2014 | 
							| Jazyk: | SK | 
						
						
							| Počet strán: | 88 | 
							| Väzba: | Brožovaná bez přebalu lesklá | 
							| Rozmer: | 212x298 mm | 
							| Hmotnosť: | 253 g | 
						
					 
                    
                    
                    						
							dostupnosť v našich predajniach
							
								
								
							
						
						
							
								
									Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od
									internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.
								
								
									- titul je skladom
- posledné kusy
- momentálne nedostupný
- Banská Bystrica - OD Prior
- Bratislava - Obchodná 62
- Bratislava - OC Danubia
- Bratislava - OC RETRO
- Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
- Košice - Železničná stanica
- Liptovský Mikuláš - OC Centrál
- Martin - Ulica 29. augusta 5
- Nitra - OD Prior
- Partizánske - OD Prior
- Piešťany - OD Prior
- Považská Bystrica - OD Prior
- Prievidza - OD Prior
- Trenčín - OD Prior
- Trenčín - OC Južanka
- Trnava - OD Coop Jednota
- Zvolen - OD Prior
- Žiar nad Hronom - OD Prior