Informácie o knihe
					Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
					
						
							| EAN : | 9788080915971 | 
							| Katalógové číslo: | 1328323 | 
							| Rok vydania: | 2019 | 
							| Jazyk: | slovenský | 
						
						
							| Počet strán: | 88 | 
							| Väzba: | Paperback | 
							| Rozmer: | 209x297 mm | 
							| Hmotnosť: | 266 g | 
						
					 
                    
                    
                    						
							dostupnosť v našich predajniach
							
								
								
							
						
						
							
								
									Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od
									internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.
								
								
									- titul je skladom
- posledné kusy
- momentálne nedostupný
- Banská Bystrica - OD Prior
- Bratislava - Obchodná 62
- Bratislava - OC Danubia
- Bratislava - OC RETRO
- Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
- Košice - Železničná stanica
- Liptovský Mikuláš - OC Centrál
- Martin - Ulica 29. augusta 5
- Nitra - OD Prior
- Partizánske - OD Prior
- Piešťany - OD Prior
- Považská Bystrica - OD Prior
- Prievidza - OD Prior
- Trenčín - OD Prior
- Trenčín - OC Južanka
- Trnava - OD Coop Jednota
- Zvolen - OD Prior
- Žiar nad Hronom - OD Prior