The Contemporary African Kitchen
Alexander Smalls, Nina Oduro, Phaidon Press Ltd

U dodávateľa
Kniha The Contemporary African Kitchen
45,95 €
43,65 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

The Contemporary African Kitchen
Alexander Smalls, Nina Oduro, Phaidon Press Ltd

U dodávateľa

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2024 Jazyk: anglický Počet strán: 288

Experience Africa’s vibrant food culture with 120 recipes from the continent’s most exciting culinary voices Meet the culinarians who are setting the new African table....

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický

Experience Africa’s vibrant food culture with 120 recipes from the continent’s most exciting culinary voices Meet the culinarians who are setting the new African table. James Beard Award-winning author Alexander Smalls presents a vibrant library of home cooking recipes and texts contributed by 33 chefs, restaurateurs, caterers, cooks, and writers at the heart of Africa’s food movement. Organized geographically into five regions, The Contemporary African Kitchen presents 120 warm and delicious dishes, each beautifully photographed and brought to life through historical notes, personal anecdotes, and serving suggestions.Home cooks will discover a bounty of diverse, delicious dishes ranging from beloved classics to newer creations, all rooted in a shared language of ingredients, spices, and cooking traditions. Learn to make Northern Africa’s famed couscous and grilled meats, Eastern Africa’s aromatic curries, Central Africa’s Peanut Sauce Stew and Cocoyam Dumplings, Southern Africa’s fresh seafood and street food, and Western Africa’s renowned Chicken Yassa. With text contributions from experts including Pierre Thiam, Selassie Atadika, Anto Cocagne, Coco Reinarhz, and Michael Adé Elégbedé, the essay and recipe contributors to this ground-breaking survey are at the heart of the food movement of Africa, making it an essential addition to every cook and food lover’s library.Inviting, instructive, accessible, and exciting, The Contemporary African Kitchen brings the conversation about Africa’s cuisine into homes around the world. Chefs and countries featured:&,nbsp,Zein Abdallah (Uganda), Agatha Achindu (Cameroon), Eric Adjepong (Ghana), Ikenna Akwuebue Bobmanuel (Nigeria), Clara Kapelembe Bwali (Zambia), Akram Cherif (Tunisia), Agness Colley (Togo), &,nbsp,Moustafa Elrefaey (Egypt), Arnaud Gwaga (Burundi), Mohamed Kamal (Egypt), Kudakwashe Makoni (Zimbabwe), Dieuveil Malonga (Republic of Congo), O’miel Moundounga (Gabon), Mwaka Mwiimbu (Zambia), Joseph Odoom (Ghana), Forster Oben Oru (Cameroon), Thabo Phake (South Africa), Mostafa Seif (Egypt), Mogau Seshoene (South Africa), Sifo Sinoyolo (South Africa), Mame Sow (Senegal), Sophia Teshome (Ethiopia), Pierre Thiam (Senegal), Roze Traore (Côte d’Ivoire), Matse Uwatse (Nigeria), Alfonso Videira (Angola), Nana Araba Wilmot (Ghana), Rubia Zablon (Kenya).

Počet strán:288
Väzba:Hardback
EAN :9781838668457
Katalógové číslo :1414630

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Ako umiera demokracia
16,90 €
5,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Ako umiera demokracia
Benjamin Carter Hett

Na sklade

Inteligentné, informačne nasýtené fascinujúce. Hett prináša poučenie, aká krehká môže byť demokracia a aké nebezpečné je uspokojiť sa s presvedčením, že inštitúcie, ktoré strážia slobodu,...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Možno je to v nás
13,90 €
3,50 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Možno je to v nás
Emmich Val

Na sklade

Pre čitateľov od 15 rokov. Úprimnosť oslobodzuje, ale občas aj poriadne zabolí Stredoškoláčka Tegan je tichá a nenápadná, nechce pútať pozornosť. Aj...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Bouchon Bakery
63,95 €
60,75 €

Bouchon Bakery
T. Keller,

U dodávateľa Pridať do košíka
Kniha Roast Figs, Sugar Snow
28,95 €
27,50 €
Kniha Italian/American
34,95 €
33,20 €

Informácie o knihe

Experience Africa’s vibrant food culture with 120 recipes from the continent’s most exciting culinary voices Meet the culinarians who are setting the new African table. James Beard Award-winning author Alexander Smalls presents a vibrant library of home cooking recipes and texts contributed by 33 chefs, restaurateurs, caterers, cooks, and writers at the heart of Africa’s food movement. Organized geographically into five regions, The Contemporary African Kitchen presents 120 warm and delicious dishes, each beautifully photographed and brought to life through historical notes, personal anecdotes, and serving suggestions.Home cooks will discover a bounty of diverse, delicious dishes ranging from beloved classics to newer creations, all rooted in a shared language of ingredients, spices, and cooking traditions. Learn to make Northern Africa’s famed couscous and grilled meats, Eastern Africa’s aromatic curries, Central Africa’s Peanut Sauce Stew and Cocoyam Dumplings, Southern Africa’s fresh seafood and street food, and Western Africa’s renowned Chicken Yassa. With text contributions from experts including Pierre Thiam, Selassie Atadika, Anto Cocagne, Coco Reinarhz, and Michael Adé Elégbedé, the essay and recipe contributors to this ground-breaking survey are at the heart of the food movement of Africa, making it an essential addition to every cook and food lover’s library.Inviting, instructive, accessible, and exciting, The Contemporary African Kitchen brings the conversation about Africa’s cuisine into homes around the world. Chefs and countries featured:&,nbsp,Zein Abdallah (Uganda), Agatha Achindu (Cameroon), Eric Adjepong (Ghana), Ikenna Akwuebue Bobmanuel (Nigeria), Clara Kapelembe Bwali (Zambia), Akram Cherif (Tunisia), Agness Colley (Togo), &,nbsp,Moustafa Elrefaey (Egypt), Arnaud Gwaga (Burundi), Mohamed Kamal (Egypt), Kudakwashe Makoni (Zimbabwe), Dieuveil Malonga (Republic of Congo), O’miel Moundounga (Gabon), Mwaka Mwiimbu (Zambia), Joseph Odoom (Ghana), Forster Oben Oru (Cameroon), Thabo Phake (South Africa), Mostafa Seif (Egypt), Mogau Seshoene (South Africa), Sifo Sinoyolo (South Africa), Mame Sow (Senegal), Sophia Teshome (Ethiopia), Pierre Thiam (Senegal), Roze Traore (Côte d’Ivoire), Matse Uwatse (Nigeria), Alfonso Videira (Angola), Nana Araba Wilmot (Ghana), Rubia Zablon (Kenya).

EAN :9781838668457
Katalógové číslo:1414630
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický
Počet strán:288
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha The Contemporary African Kitchen
45,95 €
43,65 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)